Přísady (cca. 4 porce):

4 lžic nebo 60 g Kerrygold Tradiční Irského másla
2 lžičky hořčice,
středne ostré,
1/2 lžičky soli,
1/2 lžičky mletého bílého pepře,
8 krajíců; žitného chleba (cca. 500 g),
200 g žampiónů,
2 cibule,
1 svazek kopru,
400 g uzeného lososa na plátky.



Postup přípravy:

Rozmíchat máslo Kerrygold s hořčicí, okořenit 1/4 lžičkou soli a pepře a namazat na chleby. Očistit žampióny, umýt, nakrájet na plátky a poklást. Oloupat cibule a nakrájet na kolečka. Omýt kopr a natrhat. Uzeného lososa velkoryse naklást na krajíce a s ozdobit kolečky cibule a koprem.

Kontakt www.kerrygold.com